بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

حسینی: «بریکس» باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود

حسینی: «بریکس» باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: اهمیت بحث بریکس در این است که تنها منحصر به آسیا نیست و شامل کشورهای قدرتمندی از جمله چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل می‌شود و این باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود و به تدریج نظم و توازن بر سیاست جهان حاکم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، پنجم شهریور ماه در برنامه صبح بخیر ایران حضور پیدا کرد تا با مجری برنامه گفت‌وگو کند. وی در این برنامه از اقدامات صورت گرفته توسط دولت سیزدهم سخن گفت.

 

حسینی گفت: دولت سیزدهم در شرایط سختی کار خود را آغاز کرده و از همان ابتدا با چالش‌های متعددی رو به رو بود. در سال ۱۴۰۰، تورم نزدیک به ۶۰ درصد و رشد اختصاصی به مدت حدود یک دهه تقریبا صفر بود. با چنین شراطی که در ادامه آن بحران کرونا نیز به وجود آمد، دولت با روحیه‌ای جهادی و بدون وقفه کار را شروع کرد.

 

وی افزود: دولت سیزدهم از همان آغاز کار در بخش‌های مختلف به حل بحران‌ها پرداخت. برای مثال آبرسانی در سطح استان‌ها، شهرستان‌ها و بالغ بر ۳ هزار و ۳۰ روستا صورت گرفته و اکنون نیز در دست انجام است. در خصوص کمبود برق نیز ما افزایش شش هزار مگاوات برق را در نیروگاه‌های مختلف داشتیم. همچنین در همه شاخصه‌ها از تولید نفت خام تا فولاد و لوازم خانگی، افزایش تولیدات و در ادامه آن صادرات داشتیم.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور عنوان کرد: در این دولت ما شاهد یک پویایی و حرکت آشکار به سمت جلو هستیم که در راس آن آقای رئیسی قرار داشته و در کنار ایشان همکارانی وجود دارد که در بخش‌های مختلف همواره در حال رسیدگی به مسائل و چاره‌اندیشی هستند. لذا می‌توان گفت که در زمینه مشکلات و مسائل مختلف کشور، زمینه‌سازی‌ها صورت گرفته است که به عنوان نمونه می‌توان به ایجاد راه‌های ترانزیت میانبر اشاره کرد.

 

وی در ادامه گفت: اقدامات دولت سیزدهم در دو بعد داخی و خارجی صورت گرفته است. در بحث سیاست خارجی، تعامل با همسایگان مزایای خود را در پی دارد که ما قدم‌های بسیار مثبتی برداشته‌ایم. همچنین در بحث اشتغال‌زایی و پایین آوردن نرخ بیکاری، به واسطه حمایت از ۸ هزار و ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیانی که در کشور داریم، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم.

 

حسینی تاکید کرد: امسال بالغ بر ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده است. این نشان دهنده بی‌نیازی ما از واردات و خودکفایی است. یا در بحث مسکن، طبق آخرین آمار، برای بالغ بر ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی زمین جهت ساخت آماده شده است.

 

وی افزود: یکی از مشکلات دولت‌های گذشته این است که کار خود را با شعارهایی شروع کردند و در ادامه به تعهدات خود جامه عمل نپوشاندند. نقطه تمایز این دلت نیز در همینجاست که اهل فرافکنی نیست و به مسئولیت‌های خود متعهد است و مشغول فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای رسیدگی به مشکلات و به نوبت حل و فصل آن‌هاست.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: در گذشته نگاه همواره به غرب بود. همین موضوع باعث شده بود که به کشورهای باظرفیت دیگر از جمله کشورهای آمریکای لاتین و همچنین همسایگانمان در آسیای میانه کم توجهی شده بود. لذا یکی از اولین اقدامات رئیس جمهور، تعامل با این کشورها و در نتیجه افزایش مبادلات تجاری با آن‌ها بود. لذا این باعث شد که آمریکا به هدف خود که منزوی کردن ایران بود، نرسید.

 

وی افزود: باید این موضوع را در نظر داشت که در گذشته به واسطه متمرکز شدن بر برجام، ارتباط ما با دیگر کشورها از جمله چین کمرنگ شده بود. در واقع اکنون هدف ما مبنی بر برقراری تعاملات به صورت متوازن با همه کشورهاست. اهمیت بحث بریکس در این است که تنها منحصر به آسیا نیست و شامل کشورهای قدرتمندی از جمله چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل می‌شود و این باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود و به تدریج نظم و توازن بر سیاست جهان حاکم می‌شود.

 

حسینی تاکید کرد: در مسیر این پیشرفت و توسعه‌ای که کشور ما در آن قرار دارد، همواره با تلاش‌های بسیاری در جهت کوچک‌شماری دستاوردها و نومیدسازی مردم، از داخل و خارج کشور بوده‌ایم. نکته قابل توجه در اینجا این است که نگاه از سمت دولت همواره به صورت ملی بوده و هدف به هیچ وجه بر خط کشیدن میان اقشار و جناح‌های مختلف نبوده است.

 

وی افزود: ما در دولت‌های گذشته شاهد فرارهای مالیاتی و فسادهایی از این دست بوده‌ایم. اکنون بالغ بر هزار و صد شرکت در کشور، گردش حساب‌های کاملا شفاف دارند و خزانه اشراف کامل بر بودجه بخش‌های مختلف دارد. لذا جدیت دوچندانی در انتخاب مسئولین مربوطه و نظارت بر کار آن‌ها وجود دارد. این عنایت و توجه از سمت دولت موجب جدیت مسئولین و بهبود در خدمت‌رسانی آن‌ها به مردم نیز می‌شود.

 

حسینی عنوان کرد: زمانی که رئیس جمهور بر مسائل کشور اشراف کامل را داشته باشد، به دنبال آن بقیه مسئولین کار خود را به درستی انجام می‌دهند. مردم باید این را بدانند که این دولت کاملا مردمی بوده و از جنش خودشان هستند.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: در رابطه دولت با مجلس بحث ما همواره بر تعامل بوده است. اینکه مجلس موظف به نظارت بر کار دولت است کامل واضح و آشکار بوده و هیچ شکی بر آن نیست. لذا بنا بر تاکید مقام معظم رهبری بر همدلی و هم‌افزایی و در کنار آن عدم وجود افراط در استیضاح، ما همواره سعی داشته‌ایم که تعاملات و همکاری‌های خوبی را با مجلس داشته باشیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار